Цветана Пиронкова: Загубих бас от Григор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:03 / 03.01.2012
2337
Въпреки че загубиха в общия резултат, Цветана Пиронкова и Григор Димитров записаха първа победа за страната ни в турнира "Хомпън къп" на смесени двойки. След двубоите срещу Чехия най-добрите ни тенисисти споделиха впечатленията си от срещите.

"Имахме бас с Григор да ме черпи вечеря, ако направя ас", заяви Цветана Пиронкова след победата на смесени двойки, цитирана от БТВ.

"Много е хубаво да направиш ас, който аз така и не направих, но целях. Имахме бас, че ако направя точка, Григор ще ми купи вечеря. Сега ще си починем и ще се опитаме да се концентрираме за следващия мач, защото той е много важен", сподели още Пиронкова.

"Това бе първият мач за годината, така че е нормално да сме малко `ръждясали`, но се опитвахме да даваме всичко от себе си. Томаш бе на върха на играта си и е очевидно, че е играч от Топ 10 на света. Мисля, че горе-долу покрих очакванията към мен и се надявам да имам добър ден за почивка и да съм готов за следващия мач", добави Димитров.

"Това бе страхотен мач, да играем за първи път заедно. Беше удоволствие. И разбира се, забавлявахме се на корта, което бе и идеята. Пожелавам успех на чехите", сподели Гришо

Днес нашият тим почива, а на 4 януари от 03,30 часа Цветана Пиронкова ще играе срещу нов още по-силен противник - световната номер едно Каролине Вожняцки, част от тима на Дания.

Гришо обаче ще има доста повече шансове срещу 236-ия в света Фредерик Нилсен. Тяхната среща започва веднага след края на мача Пиронкова-Вожняцки.

Последната среща ще е на смесени двойки и вероятно ще бъде определяща за крайния победител в сблъсъка.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).