Сашо остава в Ботев за още един сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:04 / 27.12.2011
5245
Сашо Александров - Кривия ще остане още един сезон в Ботев Пловдив, съобщиха от управата на клуба. 

Опитният футболист е приел предложението на шефовете на "жълто-черните" да удължи контракта си с още 12 месеца. На него ще се разчита много със своя опит да помогне за налагането в състава на по-младите футболисти и за влизането на тима в А група, което е и основната цел пред Ботев. След като прекрати кариерата си, Александров ще остане на работа при канарчетата.

През есента Кривия бе един от най-добрите в жълто-черния тим. Старши треньорът на Ботев Пловдив Милен Радуканов пък вече е готов със списъка с набелязаните за привличане от него футболисти. След Нова година клубните шефове ще започнат работа по привличането на новите попълнения. Самият Радуканов обмисля да се картотекира като футболист и да играе за Ботев през пролетта, ако зацикли със селекцията. На този етап пловдивчани не са привлекли нито едно ново име, което започва силно да притеснява и феновете.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).