Ботев в Анталия между 5 и 20 февруари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
14:47 / 22.12.2011
3816
Желанието на спортно-техническия щаб на Ботев Пд е да се изправи срещу качествени отбори по време на подготвителния си лагер в Анталия. "Жьлто-черните" ще бъдат в турския курорт от 5 до 20 февруари.

За момента няма яснота около съперниците по време на престоя им там. Както е известно, в Анталия по това време се готвят голяма част от водещите български отбори, както и множество класни чуждестранни клубове, при това не само от Европа. Пловдивчани искат да си сверят часовника срещу клубове от чужбина, още повече че амбициите на собственика на клуба Цветан Василев са да превърне Ботев във фактор в България.

Затова идеята на ръководството на клуба начело с треньора Милен Радуканов е още докато отборът е в "Б" група, по-младите футболисти, които в досегашната си кариера не са имали честта да играят срещу отбори от подобно ниво, да се подготвят за това, което ги очаква в "А" група и след време в европейските клубни турнири. Съперниците на Ботев в Анталия ще станат ясни около 15 януари, когато вече ще се знаят имената на всички клубове, които ще се готвят там.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).