Приоритет в селекцията на "Лаута" е класен вратар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:28 / 22.12.2011
3569
Приоритет в зимната селекция на Локо Пловдив е осигуряването на качествен вратар. Както е известно, в момента на Лаута реално разполагат само с ветерана Стоян Ставрев.

Титулярят Флориан Лучини ще бъде опериран и може да остане извън терените през пролетта, а наскоро пловдивчани се разделиха с младия страж Димитър Грабчев.

"Целта ни е да привлечем класен вратар от чужбина. Затова на този етап сме се ориентирали към външния пазар", обясни Емил Велев.

В Локомотив се оглеждат и за класен нападател от чужбина. Различни мениджъри са предложили четирима нападатели на треньора Емил Велев.

Става въпрос за голаджии от Швеция, Словения, Сърбия и Хърватия. Засега Кокала се запознава в детайли с качествата на въпросните нападатели.

Той иска да избере най-подходящия за схемата на игра, налагана от него. Освен това на Лаута не искат отново да повторят старите грешки с привличането на Патрик Огунсото и Дарио Захора, които дойдоха в Пловдив със статут на звезди, но тотално разочароваха с изявите си.

След като одобрят някой от нападателите, черно-белите ще излязат с оферта до него, като се надяват този път да сполучат с избора на партньор на чернокожата си перла Базил де Карвальо.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).