Баскетболистите на Академик дариха Коледа на децата от дом "Олга Скобелева“ в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 21.12.2011
789
Баскетболистите на Академик (Пловдив) изненадаха с коледни подаръци възпитаниците на Домът за деца, лишени от родителски грижи "Олга Скобелева". Приятелството между състезателите и възпитаниците на дома датира отпреди месец, когато малчуганите посетиха за пръв път мач на студентите и бяха сред най-горещите техни поддръжници. Сега двуметровите състезатели на треньора Петър Петров върнаха визитата, като отрупаха децата със сладки, плодове, сокове и учебни пособия.

Децата от дома пък спретнаха истински концерт на баскетболистите, водени от президента на клуба Васил Васил и членовете на УС Диян Вангелов и Пламен Лупов.

Първоначалните няколко песни, подготвени от момчетата и момичетата от дома бяха бурно аплодирани от баскетболистите и това окуражи възпитаниците на "Олга Скобелева" да продължат с певческите си изяви. Отделно от това всеки играч получи и диск с вокални изпълнения на децата.

Малчуганите бяха и любезни домакини, като разведоха състезателите из дома и им показаха условията, при които живеят и учат. Дълго след края на обиколката децата не пускаха състезателите да си тръгнат, като раздаването на автографи от баскетболистите и снимките за спомен продължиха до тъмно. На раздяла пък малките и големите си обещаха нови срещи, първата от които ще е още при подновяването на шампионата в А група в средата на януари.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).