Украинци се точат за Христо Златински

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:45 / 20.12.2011
3462
Два елитни украински клуба искат да привлекат национала от Локомотив Пд Христо Златински. Става въпрос за Металург Донецк, където играе Велизар Димитров, и Карпати Льов.

26-годишният халф на пловдивчани е най-постоянният в изявите си футболист на черно-белите, което не е останало незабелязано от хората на украинците през есенните двубои, на няколко от които са присъствали лично, за да го гледат на живо.

Иначе интересът на Карпати Льов към Златински датира още от лятото. Тогава дори от клуба отправиха оферта в размер на 200 000 евро до Локо Пд, но трансферът не се осъществи, тъй като предложението дойде непосредствено преди затварянето на летния трансферен прозорец.

Двата украински клуба обаче имат сериозна конкуренция в лицето на руските Терек и Динамо Брянкск. Локомотив със сигурност ще поиска поне 500 000 евро за правата на единствения си футболист, попадащ в сметките на националния отбор на България.

"Наистина има интерес към Златински от украински и руски клубове. За руските кандидати вече се знае, а от Украйна единият кандидат пак е Карпати, има интерес и от тима от Донецк, но все още е рано да се говори за негов трансфер където и да е. Ицо е национален футболист и апетитите на чуждестранни клубове за него не са случайни - призна бившият спортен директор на Локо Пд Бранко Милованович от Сърбия. Той помага на клуба за осъществяването на трансфери в чужбина на Златински и Сержиньо.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).