Ботев няма да преговаря с никой за Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (46)
10:59 / 12.12.2011
11259
Ръководството на Ботев Пд секна рано-рано мераците на бъдещите кандидат-купувачи за изгряващата звезда на отбора Тодор Неделев. В последните дни се появи информация, че от ЦСКА проявяват интерес към 18-годишния офанзивен халф.

Червените са предложили като вариант да разменят някои от футболистите си плюс доплащане или подялба на правата на талантливия играч на пловдивчани. В лагера на Ботев обаче гледат на Неделев като на един от футболистите, които ще допринесат за бъдещия възход на клуба, и на този етап не искат да го продават.

- Нито един клуб не е отправял официална оферта за Неделев, но и няма смисъл от такава. Продажбата му изобщо не стои на дневен ред и няма да преговаряме с никого за него. Той има договор за 3 години с Ботев и смятаме да си остане футболист на нашия отбор. Личното му желание и амбиции също са свързани с Ботев - заявиха категорично от ръководството на пловдивския клуб.

Иначе самият Неделев преди около година отхвърли оферта от германския Леверкузен заради желанието си да облече жълто-черния екип. Неделев вече е в сметките на младежкия ни национален отбор, а Михаил Мадански дори беше обявил, че е имал желание да го извика в "А" отбора, когато водеше временно трикольорите

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (46)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).