Шефове на "Цар Симеон" ще правят оценка на сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:57 / 10.12.2011
767
Ръководството на пловдивския колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" ще се събере тези дни на специално свое заседание, на което да направи оценка на представянето на всички отбори в клуба през изминалия спортно-състезателен сезон.

На сбирката ще бъде обсъдена работата както в детско-юношеската школа, така и ще бъдат направена персонални оценки на всички състезатели от представителния мъжки отбор.

На заседанието ще присъстват главният треньор на клуба Петър Павлов и всички членове на управителния съвет.
Ще бъде направена и оценка анализ на представянето на колоездачите на "Цар Симеон 1898" в 61-ата Международна колоездачна обиколка на България, както и в по-големите състезания в чужбина от спортния календар на отминаващата 2011 година.

Както е известно представителният мъжки тим на "Цар Симеон 1898", както и юношеските формации на клуба в момента са официално във ваканция и не са започнали все още своята предсезонна подготовка.

Въпреки, че тазгодишният спортно-състезателен сезон приключи още преди два месеца, главният треньор на "заристите" Петър Павлов не е разпуснал във авканция своите възпитаници и те правят през ден тренировки по желание, за да не излизат от спортна форма.

С мъжкия отбор тренират и всички състезатели от юношите, старша възраст.

По-интензивните натоварвания за пловдивските колоездаче ще започнат малко по-късно- през януари, когато ще започне и същинската част от предсезонната подготовка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).