Атанас Курдов иска яснота за бъдещето си в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
11:04 / 09.12.2011
14053
Нападателят на Ботев Атанас Курдов иска яснота около бъдещет си в клуба. Неговият мениджър Емил Данчев ще има среща с ръководството на "канарчетата" в близките дни, за да разбере какво е тяхното мнение по въпроса. Голаджията напоследък е пренебрегван и остава на резервната скамейка, което според запознати може да означава, че той е нарочен за гонене през зимата.

- Ще се свържа с ръководството на Ботев, за да си уговорим среща за уточняване на ситуацията около Наско. Бегло съм запознат с проблемите. Съществуват някакви противоречия между него и някои ръководители на клуба. Наско обича Ботев и иска да помага на отбора с каквото може. Не мога да кажа какво ще се случи преди да говоря с шефовете на клуба. Ако нещата няма как да се оправят, тогава ще търсим други варианти - обясни Данчев.

В договора на Курдов има клауза, според която всеки, който желае да го откупи трябва да плати 200 хиляди евро. Също така, при преждевременно прекратяване на контракта, играчът трябва да получи неустойка.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (68)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).