"Черно-бялата" Коледа на 18-ти декември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:38 / 09.12.2011
3557
Шестото издание на "Черно-бяла Коледа" тази година ще е на 18 декември (неделя) от 12.00 ч. в Концертна зала /Бившия партиен дом/, съобщиха организаторите от фенклуба.

Капацитетът й е три пъти по-голям (над 600 души) от зала "Пловдив" на Новотел Пловдив, където желаещите едва се събраха на тържеството миналата година.

Предстои да бъде презентиран проектът на привържениците за изграждане на новата трибуна "Бесика", в която ще се помещава и клубният музей.

В продажба ще бъдат пуснати пълния комплект календари на мъжкия и всички юношески формации, като част от кампанията "За Бесика", с която се набират средства за проектиране и строеж на сектора за най-гласовитите фенове.

По традиция ще бъдат наградени най-добрите тройки юношески състезатели в категориите старша, младша и деца, а за финал ще бъдат съобщени победителите от анкетата за футболист на 2011-та година.

Освен фенове, ветерани и футболисти от представителния отбор на Локомотив, организаторите канят всички деца, треньори и родители от школата.

Източник: lportala.net



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).