Започна гласуването за "Футболист на Локомотив 2011"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:37 / 07.12.2011
1419
От днес в следващите десет дни феновете на Локомотив ще гласуват за футболист на изминаващата 2011-та година. Победителите ще бъдат обявени на традиционното издание на "Черно-бяла Коледа", което тази година ще се проведе на 18-ти декември. 

Нововъведената от тази година класация за футболист на мача след всяка официална среща позволи на организаторите да допълнят регламента на последната за календаната година анкета за най-добър състезател.

Всичките 11 номинирани имена ще започнат надпреварата с различна преднина, определена в зависимост от представянето им в официалните мачове през тази година. По регламент за всяко спечелено първо място на мач се полагат 30 гласа, вторите в анкетите ще добавят към актива си 20 вота, а третите - по 10.

Лидер по този показател е капитанът Здравко Лазаров с 5 първи, 5 втори и 6 трети места от мачовете му през 2011-та година. По тази причина Електричката влиза в надпреварата за "Футболист на годината" с 260 гласа.

Аналогично след него се нарежда Серджиньо (200 гласа), Христо Златински (190 гласа), Джереми Родригес (180), Даксон да Силва (160) и т.н.

Историята на анкетата обещава, че въпреки новия регламент, основната тежест в определянето на футболист №1 тази година отново пада върху гласуващите фенове, които могат да упражнят правото си на глас само по веднъж от всеки компютър.

Именно по горе упоменатия показател бе осъществен и подбора на 11-те футболисти, които да получат номинации. 

Заради въведените нововъведения в списъка попадна трансферирания в ЦСКА това лято Пламен Крачунов и игнорирания през целия есенен полусезон защитник Мартин Кавдански, като и двамата събират необходимия брой точки за номинация заради представянето си на пролет.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).