Локо пробва куп нови и френски вратар при 0:2 от Брестник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (80)
15:27 / 07.12.2011
10025
Локо загуби с 0:2 гостуването си на Брестник, в контролна среща преди зимната пауза. В този двубой Емил Велев заложи изцяло на отбор, съставен от играчи на проби или юноши на клуба.

Преди почивката под рамката на вратата на Локо застана 28-годишният френски страж Антонио Жозе Триле. Негов мениджър е екзотичният бивш шоумен Кофе Бабоне. Централната двойка защитници пък бе изцяло от "черно-бели" кадри в лицето на Христо Стамов и Атанас Рибарски. Първият доста се понрави с играта си и остави най-добри впечатления от пробващите се футболисти.

През второто полувреме за Локо пази стражът на Добруджа Марков. Именно на него домакините вкараха головете си. При едно центриране от корнер и разбъркване в наказателното поле, най-съобразителен се оказа Александър Стойчев-Тапата от домакините и почти от гол линията реализира в опразнената врата.

След почивката "смърфовете" също имаха няколко сполучливи опита за атаки, но не успяха да ги завършат голово и по този начин да изравнят. Домакините от своя страна организираха две опасни атаки, като при втората успяха да стигнат до второ попадение, в самия край на мача, като по този начин направиха победата си по-убедителна.

Добро впечатление с играта си оставиха и дошлите на проби юноши на Левски Янко Ангелов и Тодор Гочев.

Мачът бе изгледан от трибуните от бившият капитан на "смърфовете" Георги Мечечиев.



Виж коментарите (80)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).