Узунов: Поканихме Ботев на турнир, но те отказаха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
17:00 / 06.12.2011
4976
Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив можеха да се срещнат на турнира в Сандански, но този двубой няма да се случи, защото "канарчетата" по време на турнира ще са на подготовка в Македония. По време на жребия за Купата Атанас Узунов е отправил покана към Ботев като е разговарял с Марин Бакалов.

"Вчера поканихме Ботев да играе на турнира в Сандански, заяви Узунов за Дарик. Това се случи в разговор с Марин Бакалов, с който се видяхме по време на жребия за Купата в София. Вчера вечерта късно Марин ми се обади и ми каза,че Ботев по време на турнира ще е на подготовка в съседна Македония. Така и отпадна варианта да се срещнат Локо Пд и Ботев Пд в подготвителния период. Остава да се надяваме да се срещнем в официален мач за Купата на България."

Наско Узунов поясни ,че покани за турнира са отправени към шампиона Литекс, към водача в класирането Лудогорец. Желание да участват са изразили отборите на Ботев Враца, Септември Симитли.

Македонският Вардар Скопие е приел поканата и ще участва. За сигурни участници се смятат Славия и домакините от Вихрен Сандански.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).