Двойка на "Парадайс данс" игра на 1/4-финал във Виена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:08 / 01.12.2011
844
Пловдивската двойка Тодор Кондов - Снежана Славова от "Парадайс данс" при Военен клуб-Пловдив игра на престижен ¼-финал на латина във Виена на най-силния международен турнир по спортни танци от календара на Международната федерация, завършил преди няколко дни.

Популярното състезание в Австрия и тази година бе кръг от Световната купа. Надпреварата събра почти целия елит на спортните танци в Европа и света бе изключително силно. Българската двойка се представи обаче на високо ниво и малко не й достигна да се добере до полуфиналите, въпреки жестоката конкуренция.

Както е известно Тодор Кондов - Снежана Славова представяха България и на световното първенство по латиноамерикански танци в Ню Йорк, САЩ през миналата година. В шампионата на планетата тогава се пуснаха всички най-добри танцови двойки на латина в света, конкуренцията бе жестока, а нашите стигнаха до 1/8-финалите.

Кондов-Славова са вицешампиони на страната и безапелационни носители на купата на страната на латина за миналата 2010 година.

"Тошко и Снежка са много опитна и сработена двойка, вицешампиони на България за последните две години. Ще разчитаме много на отличното представяне, дано само имат повече спортен шанс, което също е от значение в нашия спорт", сподели главният треньор на "Парадайс данс" Светозар Жеков. - Конкуренцията там ще е жестока, защото членки в Евросъюза са много от страните с лидерски позиции в спортните танци като Италия, Германия, Франция, Унгария и Испания".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).