Лазаров виси за Добруджа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:23 / 29.11.2011
2188
Капитанът и лидер на Локомотив Пд Здравко Лазаров може да пропусне и 1/8-финалния мач от турнира за Купата на България срещу Доб­руджа в събота.

35-годишният нападател получи конту­зия в десния крак още в 14-ата минута на двубоя срещу Чавдар (Етрополе) ми­налата сряда от същия турнир. Електричката не успя да се възстанови за мача срещу шампионите от Литекс тази неделя и подкрепяше съотбор­ниците си от ложата.

Лазаров вчера пътува до София, където премина ядрено-магнитен резо­нанс, а днес се очаква да излезе резултатът от изследванията. На "Лаута" се надяват травмата да не е сериозна и напа­дателят да се възстанови бързо. Първоначалната диагноза беше прищипан нерв на десния крак.

Междувременно от "Лаута" съобщиха, че "черно-белите" ще отпътуват за Добрич още в четвър­тък. Пловдивчани ще тренират сутринта на своя стадион и след това ще поте­глят към Североизточна България.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).