Аржентинец напуска Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:22 / 29.11.2011
3030
Аржентинецът с ита­лиански паспорт Хуан Пабло Компанучи ще напусне Локомотив (Пловдив) до края на седмицата. Защитникът не успя да впечатли ръковод­ството с играта си през есенния полусезон.

Подобна участ е на път да сполети и чилийския халф Карлос Еспиноза, който през лятото бе докаран от спортния директор Бранко Милованович, а след това командирован до 1 декем­ври във втородивизионния Любимец.

Още преди 10-ина дни багажа си събра сръбската медийна звезда Ненад Лукич. Президентът на клуба Константин Динев все още се надява, че от продажба­та на 19-годишния юноша на Партизан ще успее да покрие най-малко разходи­те по привличането му.

По­не до съботното гостуване на Добруджа от 1/8-финалите за Купата на България в Локомотив остава сръбският нападател Милош Релич. Той още не е загу­бил доверието на треньора Емил Велев, който ще мо­же да разчита на излекува­ния капитан Здравко Лазаров.

Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).