Турци със сериозен интерес към звезда на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (63)
10:42 / 28.11.2011
9222
Собственикът на Локомотив Пд Константин Динев след края на мача с Литекс призна, че турски пратеници имат сериозен интерес към португалската звезда на отбора Сержиньо. По време на двубоя около него в официалната ложа бяха седнали няколко мениджъри от Турция. Освен от там интерес към португалското крило на "черно-белите" има и от Левски.

- Наистина имаше доста мениджъри около мен, дори нещата са доста сериозни. Интересът им е предимно към Сержиньо. Разбира се, че съм доволен от победата. Радостен съм, че момчетата играха толкова нахъсано. Сигурно това се дължи и на треньора Емил Велев, защото именно това е неговата работа. Продължаваме да се борим в първенството.

Не сме отбор, който може да подцени някой съперник и затова няма как да сторим това срещу Добруджа идната седмица в турнира за купата. Знам къде е Ненад Лукич - каза Константин Динев.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (63)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).