Лазаров и Родригес в групата за Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:29 / 26.11.2011
2121
Старши треньорът на Локомотив (Пд) Емил Велев спази традицията и определи група от 19 футболисти за шампионатния мач срещу Литекс, съобщиха от пресслужбата на клуба. Утре в последния момент един от избраниците на Велев ще отпадне от състава. Със сигурност срещата пропуска вратарят Флориан Лучини, който е контузен. Сред 19-те се завръщат французинът Джереми Родригесс и юношата Борис Бисеров, които не бяха с отбора в Етрополе. Както се очакваше, капитанът Здравко Лазаров също попадна в състава, след като се оказа, че травмата му от мача с Чавдар не е толкова сериозна.

Ето и пълната група от 19 футболисти за мача с Литекс:

Стоян Ставрев, Димитър Грабчев, Мартин Кавдански, Юнес Бенжелюн, Михаил Венков, Жереми Родригес, Йордан Тодоров, Валери Георгиев, Борис Бисеров, Христо Златински, Даниел Георгиев, Любомир Витанов, Драги Коцев, Даксон да Силва, Сержиньо, Аян Садъков, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо и Милош Релич.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).