Награждават днес Диана Малинова за волейболистка №1 у нас за месец октомври

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:45 / 25.11.2011
811
Капитанката на Марица (Пловдив) Диана Малинова ще бъде официално наградена днес за първото си място в анкетата за волейболистка №1 у нас за месец октомври, организирана от специализирания сайт BGvolleyball.com и Пресклуб България. Това ще стане в 17,30 часа, преди началото на домакинския мач на маричанки срещу плевенския "Спартак 96" от ІV шампионатен кръг на първенството в женския волейболен елит.

Срещата е довечера от 18 часа в пловдивската спортна зала "Лаута" в комплекс "Локомотив". Входът за зрителите ще бъде свободен.

Както е известно в анкетата взеха участие всички треньори и представители на женските волйболни отбори у нас, както и спортни журналисти, отразяващи волейбол.

При гласуването Малинова изпревари с разлика конкурентките си в класацията за октомври. 26-годишната титулярна посрещачка на маричанки бе определена за №1, заради отличните си изяви на терена в първите два мача от началото на волейболното първенство при жените.

За съжаление Диана най-вероятно няма да играе днес, поради контузия. Тя не е възстановена от тежката травма в глезена, която получи в контролата срещу турския "Нилюфер Беледийеси" от Бурса. След обстоен медицински преглед спортните травматолози установиха силно изкълчване на глезена и разтегнати сухожилие и мускулни влакна на волейболистка №1 у нас за месец октомври. На Малинова й е препоръчано по-продължително лечение.

Мачът срещу "Спартак 96" довечера ще бъде генерална репетиция на пловдивчанки преди първия им мач срещу полския гранд "Импел Гвардия" (Вроцлав) от европейския клубен турнир "Чалъндж къп", който е другата седмица.
В него старши треньорът на "Марица" Иван Петков ще изисква пълна концентрация и себеразрадане от своя тим, за да прецени моментната спортна форма и функицонално състояние на титулярките си.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 18
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).