Меридиан Мач: Коко Динев напуска Локо след Нова година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
10:46 / 19.11.2011
7071
Собствени­кът на Ло­ко (Пд) Коко Динев обмисля да се оттегли от клуба след Нова го­дина, издадо­ха хора от него­вото обкръжение. При­чината е, че бизнесменът е разочарован от поведението на феновете и играчите.

За двете години на "Лаута" Коко Динев е изсипал 6 ми­лиона, като един от тях е за ремонт на стадиона. Това не пречи част от ултрасите да крити­куват клубната по­литика. Бизнесме­нът бил ядосан и на играчите, които са сред най-добре осигурените в елита, но показа­ното от тях не отговаря на целите - участие в евротурнирите.

Мина­лия сезон на Локо (Пд) не му стигна само точка, за да измести Локо (Сф) и да играе в Лига Европа.

Коко Динев взе клуба от Галя То­палова преди точ­но две години, ка­то по това време отборът бе на предпоследното 15-то място. Той обаче отрекъл ка­тегорично слухо­вете, че ще ходи в ЦСКА и ще стане партньор на "Титан". Откаже ли се от Локо (Пд), Динев със сигурност нямало да се занимава с футбол.

Източник: в. "Меридиан Мач"



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).