"Марица" и турският "Нилюфер Беледийеси" договориха контрола в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:21 / 17.11.2011
496
Волейболистките на представителния женски волейболен тим на "Нилюфер Беледийеси" от турския град Бурса, които пристигнаха в понеделник в Пловдив, и колежките им от "Марица" ще изиграят официален контролен мач. За това се договориха ръководствата на двата клуба днес.

Двата отбора ще играят с титулярните си състави.
Любопитното е, че в състава на туркините от Бурса като титулярен разпределител играе бившата националка Евелина Арсова, която по мъж вече е известна като Цветанова, както и една натурализирана американка.

Приятелската среща между "Марица" и "Нилюфер Беледийеси" ще проведе в кокетната нова спортна зала на Европейския колеж по икономика и управление, която бе построена в близкото до Пловдив село Оризари.

Проверката е насрочена за събота, начален час 15,30 ч.
"Искаме да сверим часовниците си, туркините са силен отбор и е нормално да изиграем мач с тях, за да видим на какво ниво се намираме ние в момента, преди нашите мачове от евротурнирите", коментира главният мениджър на маричанки Борис Халачев.

Както е известно "Нилюфер Беледийеси", които играят в тяхната елитна Суперлига при жените, гостуват на вицешампионките от "Марица" в продължение на една седмица.
Със съвместни интензивни тренировки всеки ден и двустранни игри с колежките си от "Марица" преминава едноседмичния подготвителен лагер на елитния турски тим под тепетата.

Туркините се чувстват много уютно под тепетата и се радват на добър комфорт и отлично обслужване в кокетния хотел "Акваленд", който се намира в пловдивския жилищен район "Тракия".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).