ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Европейски институции и медии нищят изборите в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 14.11.2011Коментари (5)4310
© Plovdiv24.bg
Европейски институции и медии са се ангажирали със сигналите за сериозните предизборни нарушения и фалшификации по време на местния вот у нас, най-вече с подмяната на бюлетини и купуването на гласове в Пловдив и Плевен. Това съобщиха на пресконференция на ВМРО-НИЕ в пресклуба на БТА днес лидерът на партията Петко Атанасов и председателят на националния предизборен щаб Борис Ячев.

"Две телевизии подготвят филм и ние ще предоставим всички сигнали и факти за манипулации. След изразен ангажимент от страна на депутати от различни парламентарни фракции, предвиждаме в Брюксел, пред европейските медии и пресконференция на Славчо Атанасов и Найден Зеленогорски - кметовете на Пловдив и Плевен, срещу които беше приложена в пълен мащаб, с всички позволени и непозволени средства "предизборната технология" за печелене на избори", посочи Борис Ячев. 
 
"Няма как да не стигнем до Брюксел, въпреки, че като една патриотична партия никак не ни приляга да се жалваме от собствената си държава. Но, ако не се каже истината, ако не пресечем това опасно за демокрацията явление в държава, член на ЕС, на следващите парламентарни избори, тази "предизборна технология" ще проработи с още по-страшна сила и тогава, както казва народът - жална ни майка", добави Петко Атанасов

"Две са причините - да говорим за това, че изборите бяха фалшифицирани: На първо място, търговията с гласове, разкритите в Пловдив схеми за купуване на гласове, конфискуваните списъци на ангажирани гласоподаватели, образуваните от ОДП-Пловдив досъдебни производства, които ние много внимателно ще следим. Защото и днес, в един хипермаркет в Пловдив - все още се образуват опашки от гласоподаватели, които идват /вече две седмици след вота/, за да си получат парите. И на второ място - подмяната на бюлетините, довела до недопустимата разлика между записаното в протокола на съответната СИК и реалното съдържание на бюлетини в чувала", заяви още Борис Ячев.
Напомняме, че по заведено дело от ПП "Лидер" Административният съд в Пловдив отвори само два чувала с бюлетини от две предизборни секции в Пловдив. 

В едната секция, според протокола на СИК за ПП "Лидер" има записани 0 гласа, при отварянето на чувала се оказва, че те са 5. Във втората секция в протокола са записани 10 недействителни бюлетини, при отварянето на чувала се оказва, че недействителни бюлетини няма. "Много бързо съдът приключи заседанието. Не съм чул, въпреки множеството сигнали и жалби, други Административни съдилища след този случай да са пристъпили към отваряне на чували. Странно, но освен от пловдивските медии - за тези скандални разкрития, другаде не се чу. 

Само два чувала бяха отворени, и то на малка партия, и както писа един пловдивски журналист - вътре: "шок и ужас", и фалшификации. А ако се отворят всички чували - какво ли ще открием", попита Петко Атанасов.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
пу**о Атанасоф, като имаш змия в джоба, така ще е , момченце алчно ненаяло се. Открадна много пари, докато управляваше общинската собственост в Община Пловдив, редно беше да вложиш нещо и ти в "кампанията" на ортака ти Глафчу, а не да дуеш червените си бузи по измислени пресконференции с измислени кьорфишеци кой купувал гласове и т.н И вие "купувате" , само дето забравяте да си платите после .Логично сте АУТ. А ако имате толкова много оплаквания и жалби, църквата "Сурп Кеворк" ако не знаете къде е , мога да ви заведа лично .Арменския поп ще ви изслуша, сигурен съм....
+3
 
 
Петко дайте парите на хората , защо ги излъгахте и те деца имат да хранят нищо ,че са цигани нали им платихте да гласуват за ВАС !
0
 
 
ЕДНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА НЕ Е КАНАЛ 3 НА ТРАКТОРА ,А ДРУГАТА АЛДЖАЗИРА
0
 
 
А цифрите са срещу вас то се видя в сърцето на столипиново как си вдигате гласовете със седем пъти разлика от баража до балотажа ХОРАТА САМИ ДА СИ НАПРАВЯТ СМЕТКА КОИ Е КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ!И СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ,ЧЕ НЕ СТЕ И СМЕШНИ А ПОЧВАТЕ ДА ДРАЗНИТЕ ХОРАТА,А КОЛКОТО ОТ БРЮКСЕЛ С КОИТО ПЛАШИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЕДНА ГОЛЯМА УСМИВКА АКО ВЪОБЩЕ СТЕ КОМПЕТЕНТНИ ДА ПОДАДЕТЕ НЯКАКВИ ДОКУМЕНТИ НАВРЕМЕ ,ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ВАШИЯ МАНДАТ МНОГО ПРОПУСКАХТЕ СРОКОВЕТЕ!!!!!СМЕШНИЦИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Великден 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: