Скандал на "Лаута" - Велев не иска Бонев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (59)
12:23 / 14.11.2011
10077
Тих скандал назрява в Локо­мотив Пд. Причина­та е, че след назначаване­то на новия треньор Емил Ве­лев правомощията на почет­ния президент на клуба Христо Бонев са орязани.

Легенда­та на черно-белите е бил по­молен да не ходи на лагер пре­ди срещите, да не влиза в съблекалнята по време на срещи, както и да не седи на треньо­рската скамейка. Според за­познати това е станало по настояване на Велев.

Бонев имаше тези права, откакто Константин Динев пое клуба през паузата на сезон 2009/10. Бонев бе неизменно на пейка­та до изредилите се треньо­ри Наджи Шенсой, Неделчо Матушев, Саша Николич и Дра­ган Канатларовски. Той не са­мо че не бе до Велев в дебюта му на "Лаута", но не се появи и в ложите на стадиона при по­бедата с 2:1 над Ботев Враца. Причината е, че е сърдит от случилото се.

"Няма да комен­тирам сега причините за мое­то отсъствие на стадиона. Ще го направя след края на есенния полусезон. Искам мом­четата да изиграят на ниво последните 3-4 мача и тогава ще говоря", лаконичен бе Бо­нев по темата.

Бразилецът Даксон пък от­рече да има конфликт между него и другите двама асове в тима - Здравко Лазаров и Сержиньо. Тримата не комбинираха често в двубоя с Ботев Враца.

"Няма търкания между мен, Сержиньо и Лазаров. Просто преди изпълнението на всеки фаул дискутираме за­едно и който се чувства по-добре и готов - той да бие", заяви Даксон. Той пожела успех на новия треньор Емил Велев, който го награди с целувка при смяната му.



Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (59)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).