Емил Велев: Не трябва да подценяваме двубоя с Ботев (Враца)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
13:49 / 11.11.2011
5537
"За трите дена от както съм начело на Локомотив, не е достатъчно да имам представа от качествата на футболистите. Лично аз обаче видях една сериозност в тренировъчния процес, желание и игра, соята се надявам да се пренесе и утре срещу тима на Ботев (Враца)", заяви на днешната пресконференция новия старши-треньор на "черно белите" Емил Велев, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Отборът на Ботев е много агресивен, видяхме го срещу ЦСКА. Мисля, че няма да е толкоз лесно да стигнем до трите точки срещу тях. В България нивото е изравнено, затова не може да се говори, че един отбор ще смачка друг. Затова не бива да подценяваме мача с Ботев (Враца)", каза още Велев.

Наставникът също така спомена, че възнамерява да направи 2-3 промени в състава, но не назова точно какви ще са. 

За групата срещу Ботев (Враца) отпада централния защитник Мартин Кавдански, заради болки в коляното още от мача с Черно море, както и Базил дьо Карвальо, който получи повиквателна за националния отбор на Гвинея-Бисау.

Срещата между Локомотив и Ботев (Враца) е утре от 14:30 часа на стадион "Локомотив". 


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).