Свилен Нейков: Новият национален стадион ще бъде във Враждебна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:20 / 04.11.2011
4113
Новият национален стадион ще бъде в столичния квартал Враждебна. Това обяви министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков.

"В момента тече процедура за новия Национален стадион. Вчера главният архитект Диков изготвяше точките, зададени му от работната група. Получихме мястото, на което ще бъде построен той. Мястото за момента е Враждебна. Оттук-нататък трябва територията да бъде прехвърлена към Министерството на спорта, за да може да оформим следващите процедури."

"Има движение по въпроса, работна група. За останалите стадиони трябва първо да се продаде определена собственост, за да се осигури финансиране. Това са тези обекти, които вече не могат да се използват, за да може на базата на това да се отделят средства за реконструкция и модернизация на съществуващите стадиони", заяви министър Нейков.

Източник: "Дарик"



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).