Радуканов проведе първа тренировка с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
16:21 / 31.10.2011
13946
Милен Радуканов пое официално Ботев и проведе първа тренировка с отбора.

Преди това Радуканов бе представен пред медиите, заедно с екипа си. Това са Светослав Петров и треньора на вратарите Петко Петков, които идват с него от ЦСКА. В екипа на Радуканов остава и Костадин Видолов. Левон Апкарян е преквалифициран в скаут, а Лилчо Арсов ще помага на Димитър Вичев в школата на клуба. Бяха анонсирани и промените в ръководството на клуба.

Радуканов заяви, че е щастлив, че застава начело на Ботев, начело на един от 4-те най-големи отбора в България. Благодари за доверието, което му се гласува и заяви, че се надява скоро да сплоти колектива и резултатите да дойдат.

Радуканов призна, че се е срещнал лично с Цветан Василев и е останал очарован от разговора с благодетеля на Ботев Пловдив. "Пихме кафе за 20 минути и обсъдихме някои неща. Мога да кажа, че съм очарован от г-н Василев. Той е готов да ни помага, за да стигнем нивото, на което трябва да бъдем", каза още Радуканов.



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).