Юли Попов сменя Бакалов начело на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
15:43 / 31.10.2011
7076
Юли Попов е новият председател на съвета на директорите на Ботев Пловдив, съобщиха официално от клуба. Той заменя на поста Марин Бакалов, който остава в борда, като освен това, ще изпълнява и функциите на спортен директор в клуба. Новината бе съобщена от Юли Попов непосредствено преди представянето на Милен Радуканов като старши-треньор на Ботев Пловдив. Съвета на директорите остава в пълния си 5-членен състав.

"Промяната е съвсем нормална. Това трябваше да се случи още миналата зима, но по моя молба Марин Бакалов бе първия сред равните в борда. Като представител на мажоритарния собственик е нормално да поема нещата в свои ръце. Предстоят ни сериозни инвестиции. Над 20 милиона ще бъдат вложени в строежа на новия стадион и базата на клуба. Г-н Василев изкза благодарност към Бакалов за свършената от него работа. Тази промяна не означава присъждане на вина към някого и Марин я прие с облекчение", заяви новият ръководител на Ботев Пловдив.

Юли Попов още веднъж потвърди, че клубът върви по дългосрочна стратегия и заяви, че на Радуканов ще му бъде даден пълен картбланш за селекцията, както и необходимия за нея финансов ресурс.



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).