Феновете на Ботев искат среща с шефа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
10:51 / 22.10.2011
5836
Феновете на Ботев Пд искат да срещнат с мажоритарния собственик на клуба - банкерът Цветан Василев. До това решение се стигна на Общото събрание на сдружение фК Ботев Пд. Както е известно, организацията държи 10% от акциите на клуба.

Целта на срещата с финансовия благодетел на Ботев е получаването на отговори за ситуацията в клуба. Привържениците ще питат какви са целите на отбора през този сезон, какви са дългосрочните планове на ръководството и ще изискат анализ на свършеното до момента.

На сбирката на сдружението беше определен и инициативен комитет, който да се заеме с организацията на 100-годишния юбилей на Ботев. В него попаднаха 12 души, начело със зам.-кмета на Пловдив Георги Титюков, доц. д-р Божидар Хаджиев и други популярни личности.

От дружеството искат да ознаменуват юбилея с контрола срещу силен европейски гранд. Ако ударят на камък, са готови да поканят хърватския Хайдук Сплит или гръцкия Арис Солун.


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).