Манчев редовно се подвизава по селските терени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
14:53 / 17.10.2011
6901
След разследване на Plovdiv24.bg, относно случая с Николай Манчев, нашата медия разбра, че изявите му по селските терени не са прецедент. Хора от ръководството на аматьорския клуб Брестовица потвърдиха, че преди 2 години докато бе футболист на ЦСКА, Манчев е излезнал с екипа на Царацово срещу техния тим, в мач от областното първенство. 

Нашата проверка също така установи, че преди 2 седмици капитанът на Ботев, който по това време се водеше контузен е участвал в срещата Царацово - Куртово Конаре. 

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза и с шефа на БФС Пловдив, Димитър Енчев, който заяви, че ако се докаже участието на Манчев в мача Царацово - Куртово Конаре, ще му бъдат спрени правата до края на първенството. 

От Куртово Конаре потвърдиха пред репортер на Plovdiv24.bg, че Манчев е взел участие във въпросната среща, но поради факта, че и той не е помогнал на отбора си при загубата с 1:4, домакините не са пуснали контестация за нередовен футболист. 


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).