Петър Хубчев: Някои хора ме разочароваха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (50)
12:57 / 17.10.2011
9206
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с вече бившия наставник на Ботев Петър Хубчев, който сподели виждането си за случващото се в клуба. Бронзовият медалист от САЩ'94 разкри, че не одобрява поведенито на някои от футболистите. 

На въпроса за дефанзивната тактика срещу Етър, той отговори: "Липсата на основни футболисти бе продиктувана от следното. Първо Атанас Курдов направи две пълноценни тренировки седмицата преди двубоя, като на последната пак се оплака на доктора, че не се чувства добре. Тодор Неделев сам дойде при мен и заяви, че е много уморен от натрупалите се мачове от националния отбор и няма да бъде пълноценен 90 минути. Три дни преди мача с "болярите" разбрах, че капитанът ни Николай Манчев е взел участие в официална среща на Царацово в областното първенство срещу Куртово Конаре, което направо ме шокира. Никога не съм очаквал, че като треньор може да ми се случи такова нещо. Тодор Тимонов от няколко седмици демонстративно не участва в тренировъчния процес. С оглед на тези проблеми, аз нямах особен избор за определянето на титулярния състав".

На въпрос на репортера на Plovdiv24.bg дали някой му се е бъркал в селекцията, тренировъчния процес и определяне на стартовия състав, героят от САЩ'94 не пожела да отговори и заяви, че детайлна оценка може да даде единствено на Юли Попов и собственика Цветан Василев, с който така и не е могъл да се срещне нито веднъж от както е приел офертата на клуба.





Виж коментарите (50)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).