ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Селски мач или предизборен тв дебат по ТВ7?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:01 / 14.10.2011Коментари (24)8510
© Plovdiv24.bg
Г-н "Имаме новина" превърна "дебата" в псувни между селски агитки
Тази вечер Пловдив изглеждаше като Катуница. Поне за зрителите на ТВ7. Николай Бареков беше спрял с пътуващия си цирк на централния пловдивски площад и беше поканил 7-8 от кандидатите за кмет на Пловдив.

Участниците в "дебата" бяха дошли с агитките си, със знамена и плакати - както се ходи на мач.

Беше тъжно да гледаме родните политици и партийни активисти, маскирани като граждани.

Феновете, които подпалиха къщите на Цар Киро в Катуница, могат само да се учат от партийните фенове, които освиркваха своите опоненти, превръщайки дебата в селски мач. Само дето не запалиха факли.

Въпросите бяха хаотични, отговорите - заглушавани от дюдюкания и прекъсвани още на второто изречение.

Половината дебат отиде за стадион Пловдив - тема, по която всички бяха компетентни - начело с водещия.

Напук на Закона за Радио и Телевизия, който казва, че публицистични предавания не могат да се прекъсват с реклама, по-търпеливите зрители преглътнаха заедно с шоуто и реклами за артрит, простатит и прах за пране.

Освен на публиката кандидатите разчитаха и на есемеси по 1 лев и 20 стотинки - като участници в Биг Брадър. Най-много стотинки за ТВ7 заработиха активистите на ГЕРБ и БСП.

След дебата се разнесе слух, че единствено доволен от шоуто останал Славчо, който с чаша и пура в ръка си стоял на топло, гледал телевизора и се кефил на гледката.

Утре всички участници ще се тюхкат защо са си загубили времето, но през следващата седмица, когато дойде на турне Нова телевизия /те са наред/ пак ще се затичат, мобилизирали още по-големи и още по-шумни агитки.

Източник: ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Много съм разочарован от вчерашния дебат. Целта на дебатите е да се ражда истината в тях. Очевидно дебат в този формат и с този водещ не може да има. Когато на едни хора се дава думата, а на други не се дава или им се отнема - като включват и изключват микрофоните - на дебатиращите и на публиката, като се дава думата на поставени лица, като водещия показва явно непрофесионално политическо пристрастие, като регламента се изменя в различните градове, така че за едни се пускат линии за гласуване, а за други - не. Славчо Атанасов направи добре, че не отиде на дебата, но истината е, че това е линия на поведение, породена от страх от неудобните въпроси, от това че няма бърза мисъл, не намира лесно формулите, няма присъствие. ... Това е негова политика на поведение, откакто се е появил на политическата сцена. Той се страхува, че няма да се справи. Хората забелязваме това. Прави ни впечатление - това е неуважение към избирателите, нои къмгражданите. Той отказа да отговари на въпросите на гражданите и за този сайт, доколкото си спомням.
на 15.10.2011 г.
+5
 
 
Ха ха хааааааа жалка картинка са. Сред тъй наречените "фенове" 95 % бяха кандидати за общински съветници /хора които от нова година ще ни определят правилата/ и хора от щабовете. Имаше хора от задните редици в листата чиито партии ще вкарат най-много кандидата си за кмет в общинския,но и те милите с надеждата хванали байряците и се надяват да стане чудото и да влезат,че да си прибутват после фирмичките и лоби да градят. Единствените хора които си бяха точно на мястото вчера бяха госпадата Бареков и Крис Матурата-тяхното тесто е такова в кръвта им е да бъдат палячовци и да застават начело на подобни инициативи.
+11
 
 
"единствено доволен от шоуто останал Славчо, който с чаша и пура в ръка си стоял на топло, гледал телевизора и се кефил на гледката"... И това наред с "маскираните граждани" ми хареса много в тази статия. Един път и кмета да уцели десятката.
+6
 
 
Гледайки предаването вчера, за пореден път се убедих, че родните политици хал-хабер си нямат от дебатиране. Това приличаше по-скоро на свада в кварталната кръчма на тема политика, отколкото на дебат!
+2
 
 
Какви дебати,какви 5 лева?Тоя платен клакьор Бареков,просто се подиграва на хората.Чудя се до кога ще го търпят и тази телевизия.
+2
 
 
Да, това изречение с гражданите и активистите наистина е достижение на репортерската мисъл, но за съжаление ситуацията вече е толкова извратена в БГ, че дори и в него има нещо вярно... Аз лично спрях да гледам дебати на 12-13 години и от тогава гласувам по съвест. В БГ няма друг начин на гласуване - партиите са си чиста пародия.
+5
 
 
Някой да не би да е очаквал нещо различно?!
+4
 
 
Където е Бареков винаги става цирк.Просто някой е казал на този човек.че има стойност като журналист и той се е взел на сериозно.В действителност е най-некадърния водещ,който налага своето слагачество към властимащите и се мъчи да внедри мнението си,което няма.Жалко човече...
+6
 
 
"Беше тъжно да се гледаме родните политици и партийни активисти, МАСКИРАНИ КАТО ГРАЖДАНИ." Ха ха ха!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: