Атанас Узунов опроверга твърденията, че клубът ще освободи Бранко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:28 / 13.10.2011
4934
Административният директор на Локомотив Атанас Узунов опроверга слуховете на днешната пресконференция на тима, че клубът ще освободи спортно-техническия директор на "черно белите" Бранко Милованович и ще даде цялата власт на треньора Драган Канатларовски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Казахме, че ще бъдем коректни и няма да пишем такива глупости, каквито излизат днес. Ако има някакви промени, собственикът на клуба Константин Динев би ни информирал", отсече администратора на пловдивчани.

Наставникът на Локомотив Драган Канатларовски заяви, че мачът от предстоящия кръг на "А" група срещу Светкавица ще пропуснат Валери Георгиев, Базил дьо Карвальо, Флориан Лучини и Христо Златински.

За да разберете всичко най-интересно около слуховете за Бранко Милованович и за предстоящия мач на "смърфовете" със Светкавица, гледайте цялата пресконференция на отбора в Plovdiv24.bg.




Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).