Титюков се включи в благотворителната инициатива за семействата на младежите от Катуница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:31 / 09.10.2011
2545
"Кауза Пловдив" продължава традицията - на фронт офиса на коалицията и днес ще се продават билети за приятелския мач между "Локомотив Пловдив" и носителят на КЕШ от 1991 - "Цървена Звезда". Мачът ще се проведе на 09.10, неделя -15.00 часа по случай 85 -годишнината от създаването на пловдивския футболен клуб. Цената на билетите е 5лв.

Кандидатът за кмет Георги Титюков и кандидатите за общински съветници в листата на коалиция "Кауза Пловдив" закупиха вчера билети за футболния двубой България - Русия, юноши, в подкрепа на благотворителната инициатива, израз на съпричастност и солидарност към семействата на загиналите момчета от село Катуница. Веднага след това част от тях посетиха футболната среща между младежките национали на България и Русия, който стартира точно в 16.00 часа на стадион "Лаута". Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите Ангел и Павел от село Катуница. Българският отбор успя да спечели мача, като се наложи с 1:0 над Русия.

"Горд съм, че всички хора, които са тук сега, са дошли водени от желанието да подкрепят българския спорт и също така да изразят своята съпричастност към трагедията, разиграла се само на няколко километра от Пловдив. Това несъмнено показва, че младежите у нас имат идеали и силно чувство за отговорност", заяви Георги Титюков.

По време на футболната надпревара, на входа на стадион "Лаута", всички привърженици имаха възможност да си закупят фен-артикули на българския национален отбор по футбол, произведени за двете евроквалификации България-Англия и България-Уелс, които до този момент не са представяни на спортните запалянковци в града. Процент от всяка реализирана стока ще бъде даден от Българския футболен съюз на пловдивските ПФК "Локомотив" и ПФК "Ботев". Приходите от билетите за двубоя на стойност 2.00 лева, ще бъдат дарени на родителите на починалите младежи от Катуница.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).