ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Премиерът за Катуница: Казахме това, което трябва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 07.10.2011Коментари (45)7961
© Plovdiv24.bg
Нищо в случая Катуница оттук нататък не застрашава етническия мир. Това каза премиерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна в отговор на въпрос от народния представител Милена Христова относно политическата отговорност за обществените протести след случая в Катуница.

Борисов заяви, че винаги етносите в България са живели добре, ще живеят и занапред добре. По думите му - връщането на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов в тази ситуация от отпуск щеше да политизира случая.

"Ако имаше политически ръководител там в лицето на министъра, говоренето по политически теми щеше да бъде изцяло в тази посока. В тази ситуация политическите партии се възползваха всяка една по начина, който е удобен за нея. Много беше лесно да прекратим отпуската на Цветанов, това нямаше нищо да донесе - точно обратното", беше категоричен Борисов.

При развиването на въпроса си Милена Христова заяви, че е далеч от мисълта, че полицаите са бездействали на своя глава в Катуница при палежите, просто така им е наредено. "Питам - къде е държавата, каза депутатът. Правителството ще понесе ли политическа отговорност за случващото се?", попита още тя.

"Имате основание в първата част на вашето изказване. Лично изпратих там главния секретар с ясната задача - да не се допуснат никакви ексцесии. С президента бяхме заедно в Катуница и заедно изслушахме окръжния прокурор и ръководители на действията по време на палежите. Мисля, че сме поели своята отговорност и сме казали това, което трябва", заяви Борисов.


Източник: Агенция "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Борисов ако правите нещо давайте пълен отчет на народа колкото и да ви е писнало и гръмнала главата от проблеми!Хората ТРЯБВА да са осведомени и да знаят това което се прави от вас , все пак те са данъкоплаците!
+1
 
 
Ванка ми те магистралите ги строят с европейски пари ве парите не са от бюджета ама то на малоумни хора ко да обясняваш!!
-1
 
 
На 23.10.2011г. , решаваме ние !!!!!!! Отново не гласувайте и оставете циганията в цялата държава да продължи!!!!!
+1
 
 
ОТ друга страна не е виновен този който яде зелника, а този който му го дава! СТОП на даване на помощи на хора които не заслужават , давайте ги на работещи и гладни български семейства дето децата им учат ! СТАРТ на протестните действия по мирен път срещу терора на подобни хора и окаяното ни положение, но без анархия и РЕДОВНО пред Парламента с ИСКАНИЯ!
+1
 
 
нокола нека бог се смили над простата ти душа!!!!!
-1
 
 
Не ми е в навиците да плюя зад гърба някого, още повече по работата на премиер! Ще сверя казаното с направеното!Не мисля че премиерът иска етнически конфликти в страната и на този етап виждам че експресно се действаше с прокуратурата - виновните са задържани , сега чакам да се осъдят обективно, да си платят данъци и задължения, да се обърне внимание на засегнатото семейство, не ги забравяте!После искам да чуя какво се прави относно "помощите" на тези хора, които често оставят децата си неграмотни, нарочно не ходят на училище , нямат образование и после зедят помощи от България, Франция и т.н.За мен не е тайна как един циганин бяга от Бг идва във Франция реве и плаъе, гонят го като му дават 300 евро и той се връща в Бг живее и харчи , после пак така...докога?Не е и тайна случаят в Белгия където циганин "вози" случайно проститутки, но любовниците му се скарват и го издават и вместо 12 ,той получи 8 години затвор...Докога с тези хора, я и вие от правителството информирайте повече европейските си колеги, че не мога сама оттук да обеснявам що за племе са тези!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
"Борисов заяви, че винаги етносите в България са живели добре, ще живеят и занапред добре". Да, бат'Бойко, живели са добре, особено циганският и турският етноси, за сметка на безкрайно толерантния български етнос - толерантност, каквато няма и не е имало никъде другаде по света! Французи, норвежци, холандци, финландци, дойчландци и тем подобни -ландци пропищяха от набезите на нашите мургави "събратя" и скоропостижно ги прогониха от земите си, пак французи, британци, испанци, португалци, белгийци, холандци, германци и италианци бяха разпарчосали света и изтребваха африканци, азиатци, индианци и аборигени... Толерантност, няма що!
+8
 
 
АКО ПОЛИЦИЯ И СЪД СИ БЯХА СВЪРшИЛИ РАБОТАТА НА ВРЕМЕ НЯМАшЕ ДА СЕ СТИГА ДО ТАКАВА ЕСКАЛАЦИЯ НА НАПРЕЖЕНИЕ И щЯХА ДА БЪДАТ СПАСЕНИ 2чОВЕшКИ ЖИВОТА КОИТО щЕ ТЕЖЪТ НА СЪВЕСТА (АКО ИМАТ ТАКАВА) НА ПРОДАЖНАТА ВЛАСт..... боклуци
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: