Иван Тотев даде старт на петия турнир по шахмат за купа "Елеганс"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:23 / 01.10.2011
1733
Обласният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев откри тази сутрин петия турнир по ускорен шахмат за купа "Елеганс". Радвам се, че отново залата е пълна и това състезание се радва на голям интерес сред шахматистите не само от Пловдив, но и от цялата страна. Управлението на града е длъжник на шахматистите, нужна е промяна и по-добро бъдеще за тази древна игра, заяви Иван Тотев, с чиято подкрепа се осъществява турнирът.

Организатори на състезанието са шахматен спортен клуб "Тракия" и Клуб "Елеганс" Старейшини - ПП ГЕРБ - Пловдив-град. Участниците играят в 7 кръга по правилника на ФИДЕ при контрола по 15 минути на състезател. Международният съдия Здравко Недев е главен съдия на турнира, а заместник съдия е Боби Доросиев.

Иван Тотев поздрави за рождения ден един от участниците в състезанието - Владимир Вълков, пожела му здраве и много победи. Той му подари ценна за шахматистите книга, с помощта на която легендата в шаха Тигран Петросян е станал гросмайстор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).