Златински: За мен е чест да играя за националния отбор на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:22 / 30.09.2011
2180
Полузащитникът на Локомотив Христо Златински остана много доволен от повиквателната, която получи от селекционера на България Михаил Мадански. Той също така сподели, че всеки футболист желае да облече националната фланелка. 

"За мен е чест да играя за националния отбор на България, сподели Христо. Чувствам се добре. Повиквателната е най-добрата и най-голямата оценка за труда и играта, която показва един футболист. Още не съм разговарял с много хора от Локомотив, но тези, с които говорих са щастливи заради мен. Една от най-големите мечти за всеки футболист е да облече националната фланелка и аз вече мисля за момента, когато ще се случи и с мен това. Ще е един страхотен момент в моята кариера. Ще бъда изключително горд и щастлив да облека националната фланелка", заяви Златински, цитиран от "Дарик радио".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).