Монова се върна в "Марица", започва тренировки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:56 / 28.09.2011
849
Титулярното либеро на "Марица" Ивелина Монова се завърна в Пловдив, в клубния си тим, след близо едномесечно отсъствие, заради ангажиментите с женския национален отбор на България. 25-годишната пловдивчанка бе основна фигура в състава на държавния ни тим по време на Европейското първенство за жени в Италия и Сърбия и се представи на много високо ниво.

След еднодневна почивка, след пристигането си от Апенините, Монова се включи в редовните тренировки на маричанки, които се провеждат в спортната залата на "Лаута".

Ива още не е разопаковала багажа си от Европейското, защото трябва пак да го стяга, заради предстоящото участие на "Марица" в международния турнир в румънския град Крайова.

Заедно с Монова в "Марица" се завърнаха още седмина маричани, които бяха включени в националния отбор на България за европейското първенство по волейбол в Италия и Сърбия. Това са членът на управителния съвет "Марица" Стоян Гунчев-Чугуна, който бе съветник на старши треньора Димо Тонев, разпределителките Цветелина Николова и Любка Дебърлиева, посрещачката Таня Събкова, либерото Кристин Колчагова. Последните 3 момичета в момента не са в
"Марица", а играят в чуждестранни отбори.

Лекар на националките бе докторът на "Марица" Георги Касабов, а физиотерапевт - масажистът и рехабилитатор на маричанки Петър Караджов.

Кондиционен треньор пък бе друг пловдивчанин - Стойко Цонов, който изпълнява сдъщите функции и в "Марица".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).