ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
От ЕНП подкрепят арх.Илко Николов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 28.09.2011Коментари (2)3792
©
Съюзът за малки и средни преприятия към ЕНП даде подкрепата си за арх. Илко Николов ден след официалния старт на предизборната кампания на "Синя коалиция - Пловдив".

В специален поздравителен адрес неговият президент и евродепутат Надежда Нейнски заявява категоричното си съдействие за реализацията на управленската програма на арх.Николов. Той ще може да разчита на активната европейска подкрепа на Съюза за малките и средни предприятия за осигуряване на административен капацитет за усвояване на европейските средства чрез директен достъп в Брюксел до различните програми за финансиране. Също така пловдивските фирми ще получат възможност да заявят своите нужди и предложения за развитие на бизнес средата както на национално, така и на европейско ниво.

"За да се случи това, нужна е промяна. Арх.Николов може да я осъществи", убедена е Надежда Нейнски, защото той има уменията и волята да управлява общината по прозрачен и далновиден начин.

"Промяна и единство ще са ключовите послания по време на кампанията",  каза председателят на СДС Мартин Димитров при нейното откриване. Ние ще успеем, защото имаме най-добрия кандидат за кмет. Това го признават всички. Общата ни цел е Пловдив да има десен и успешен кмет", допълни още той.

"Абсолютно убеден съм, че това е най-силната кандидатура" , бе позицията и на Иван Костов - председател на ДСБ. "Арх.Николов е израснал в професията си, достигнал е много високи нива, доказал се е и като човек. Той е съчетание между политическа воля, професионализъм и високо експертно начало", каза още Костов.

"Арх.Илко Николов е лицето на новия обществено-политически модел, който предлагаме от "Синя коалиция - Пловдив". Чрез него ще разбием Първаново-Путиновския олигархичен модел на управление на града",  гарантира Спас Гърневски - председател на ДСБ и кандидат за общински съветник. 

"Представителите на олигархията умишлено държат града ни беден и хората с ниски доходи, задушават местния бизнес и оставят Пловдив без европейски инвестиции. Затова днес Пловдив има нужда от нова посока", допълни той.

 
"Нека започнем промяната за успеха на пловдивчани чрез избора на арх.Илко Николов за кмет",  призова инж. Димитър Язов - председател на БЕС и кандидат за общински съветник, това ще гарантира дясното управление на града. "Чрез професионализма, експертността и предприемчивия ум на нашия кандидат за кмет ще се реализират възможностите за развитие на Пловдив", каза още Язов.

"Управлението на Пловдив трябва да се прави по нов начин - с мисъл, сърце и професионализъм", заяви и председателят на СДС инж.Петър Попов

"Това означава пловдивчани реално да участват в управлението, да върнат доверието си в институциите и да успяват тук - в своя град, в своя Пловдив", допълни той.

"Затова тези избори са изключително важни. На тях може да бъде обърната посоката, в която се развива градът", категоричен бе и кандидатът за президент на България Румен Христов.  

"Аз вярвам, че арх.Илко Николов ще успее за добро на Пловдив и пловдивчани", завърши Христов.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Подкрепа от боклуци като СПАС гърнето са като мечешка услуга и воденичен камък на шията . Тетли на долу !
0
 
 
На Пловдив е необходима НЕЗАБАВНА промяна ! Единствения , кандидат за кметското място , който може да я донесе е Илко Николов - експерт , доказал се в областта си . Човек , който има успешен бизнес и не на последно място милее за Пловдив и пловдивчани . Човек , който противно на всеобщото схващане , че хората влизат в политиката , за да се обогатят лично влиза , чист . Натрупал солидни капитали в частния сектор и доказал публичната си позиция , като е член на управителните органи на няколко водещи браншови организации ! Човек взел дейно участие в редица важни за Пловдив проекти . Един от инициаторите "за" запазване на Кино "Космос" . Експерт , който на прага на това да стане политик не твърди , че ще е независим , а напротив ! Силно зависим от НАС гражданите на Пловдив ! Именно поради тези причини аз ще му се доверя !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: