Феновете на Арсенал правят национална среща в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:40 / 23.09.2011
1850
Този уикенд в Асеновград ще се проведе поредната национална фен среща на привържениците на Арсенал в България. Организатор на събитието е, както винаги, Официалният фен клуб на "артилеристите" - ASCB. Фен срещата започва от днес, 23-и септември и ще продължи до неделя, 25-и септември. Традиционно по това време ще се проведе и Общото събрание на организацията, с начален час 12:00, на 24-и септември. На него ще се вземат решения по важни въпроси, засягащи Сдружението, както и ще се избере нов състав на Управителния съвет.

Програмата на фен срещата включва още футболен турнир, а за любителите на разходките сред природата са предвидени посещения на Асеновската крепост и Бачковския манастир. Също така, в събота от 17:00 часа, запалянковците ще се съберат да гледат мача на Арсенал с Болтън. От фен клуба приканват привържениците на Арсенал от Асеновград и околността да се присъединят към събитието, независимо дали членуват в организацията, или не, тъй като сега е добър момент за всички "топчии" да се отърсят от отрицателните емоции и да отпразнуват любовта си към Играта с много нови приятели от любимия отбор.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).