Милованович категоричен: Канатларовски остава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (100)
09:31 / 19.09.2011
6505
Спортно-техническият директор на Локомотив Пд Бранко Милованович категорично опроверга появилите се слухове, че ще сменя треньора Драган Канатларовски.

Преди началото на сезона от "Лаута" афишираха като цел влизане в тройката, но засега са доста далеч от изпълнението й. Клубът има само 8 точки след шест изиграни кръга и вече сериозно изостава от лидерите в класирането.

"Няма да сменям Канатларовски. Най-добре е да спечелим следващия мач с Берое, за да спадне напрежението в тима и всички да се успокоят", заяви сърбинът.

Той обаче бе бесен на изявите на защитниците в двубоя срещу Монтана и намекна, че може да има санкции за някои от тях.

"Много съм ядосан на централната ни двойка бранители Хуан Пабло Компанучи и Юнес Бенжелюн. Бяха много слаби. Ще проведа специален разговор с двамата", отсече сърбинът. Днес той ще дръпне конско на целия отбор.

На "Лаута" очакват тази седмица към отбора да се присъедини холандският нападател Колинс Джон. Възможно е в клуба да пристигне и още един стрелец.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (100)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).