Локо удари Ботев и се класира за 1/8-финалите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
09:23 / 15.09.2011
3118
Локомотив победи Ботев с 2:1 и се класира за 1/8-финалите за Купата на БФС. Двата тима направиха един много оспорван двубой изпълнен с много искри. Мачът ще се започни с неприятния сблъсък между двамата капитани Христо Стамов и Петър Караджов, при който последния остана да лежи на земята над 30 минути докато пристигна кола от бърза помощ. След направен скенер на главата му в болницата се установи, че има сериозно комоцио, но за щастие без кръвоизлив. Освен сблъсъка между двамата капитани, срещата ще се запомни и с трите червени картони вдигнати от рефера Георги Кабаков.

Мачът започна повече от добре за "канарчетата" като откриха резултата още в 2-та минута чрез Неджиб Неджиб, който се възполза от грешка на отбраната на "черно белите". В 25-ата минута Локомотив изравни с гол на Христо Стамов, засичайки остра топка от фаул на самата голлиния. Последваха няколко опасни атаки от страна на двата отбора до края на полувремето, но без голове в една от двете врати.

След почивката двата отбора продължеха с острите си атаки пред двете врати, но само малшанса им попречи за гол. В края на мача десетката на Локо Запрян Запрянов се възползва от груба грешка на вратаря на "жълто черните" и вкара за крайното 2:1.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).