Шефът на съдиите: Таско Тасков подпря ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
14:20 / 13.09.2011
4003
Шефът на съдиите у нас Костадин Костадинов се изказа много остро за снощния мач между ЦСКА и Локо (Пд). Той открито призна преди днешното заседание на Съдийската комисия, че реферът Таско Тасков доста сериозно е подпрял "армейците".

Костадинов се съгласи да коментира ситуация по ситуация всички спорни моменти в снощния двубой. Според Коце Костадинов първо не е имало дузпа в полза на "армейците", както и попадението, което бе отменено в полза на Локо (Пд), е било абсолютно редовно.

"Трябва да се следи правилото "изчакай и виж" и тогава да се отсъди. Сега и да се извиня на Локомотив, няма да ги огрее. Страничният рефер сигурно ще почива", коментира Костадинов.

Ако бях на мястото на Таско Тасков нямаше да свиря нито едно от положенията, въпреки че при дузпата на ЦСКА има контакт, но той е в правото си, защото всичко се развива в наказателното поле", категоричен е босът на реферите.

Той коментира много накратко и съдийството на Станислав Тодоров на мача Миньор - Левски. "Поздравявам го. Падането на Бибишков бе симулация. Картонът му е напълно заслужен", отсече Костадинов.

Източник: Topsport.bg



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).