ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев търси стадион да домакинства
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 07.09.2011Коментари (142)14410
© Plovdiv24.bg
Ръководството на "канарчетата" усилено търсят стадион на който да домакинстват в Източната "Б" група. Причината за това е, че на 30 октомври започва ремонта на стадион "Христо Ботев".

Преди седмица ръководството на "жълто черните" са се срещнали с колегите си от Марица за наем на стадиона им, но засега този вариант сигурно ще отпадне, тъй като липсва лиценз "Б". Така вариантите пред Ботев до момента са стадион "Беркут" в село Брестник, стадион "Тодор Диев" в Пловдив и Градския стадион в Раковски.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2011
10.09.2011
09.09.2011
09.09.2011
08.09.2011
08.09.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
С паричките на жоро и ултраси от скоро... цигански отбор става шампион... и започват празненствата в Пловдив малцинставата... но свършват те тъй скоро няма вече бате жоро... няма вече пари... а стадиона се руши... остана само интернет... там сте най-напред... но идва новата година... а с нея и месия... със заплата от коко... в Пловдив пак се пее само локо
+5
 
 
Не може да играете на стадион "Пловдив", защото там няма как да се провеждат официални мачове. Акт 16 липсва. "Марица" или "Тодор Диев" са вариантите.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+2
 
 
Разумното решение е да играем на "Голямата Къща", широко удобно, както казах и преди това! Глупаво и малоумно ще е да стои това съоръжение празно, а хората да се тъпчат като сардели, на някакви малки стадиончета! Футбола и въобще спорта е за хората. Естествено че временни разрешения ще трябват, по тая логика нито на "Лаута" нито на "Колежа" трябва да има мачове! Иска се желание да се разреши за временно ползване.! Има и друг момент, може да се канят телевизии, които искат да предават мачовете на "Ботев", каква по голяма реклама за този стадион, най накрая хората от цяла България да го видят. Тогава може да се пуснат проектите хората да ги гледат и те да преценят, за да се седне най накрая на масата и да се каже какво ще го правят и за колко време ще го направят. Не се знае и ремонта на "Колежа" колко ще продължи. Хипотетично кажете ми, ако Ботев влезе в А група следващата година, но ремонта на "Колежа" продължава, тогава какво правим?
+3
 
 
Днес чух страхотен коментар от спортни журналисти. До какво води българския модел на футболните босове от типа на Гигов, Венци Стефанов, Коко Динев, "титаните"? Вместо да започнат с ДЮШ и спортните бази, те търсят бързи резултати - купуват отбор, взимат наемници и искат успехи. А резултата е "Търнава" и "националния отбор"! Е, дано ние вървим по правилния път.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
какво толкова се тръшкате за 2 мача. ние като 3-ти сезон не играем на нашия си стадион какво да кажем. да не говорим че играем в едно село (уж квартал на бургас) на 15 км от града. потрайте малко. после поне ще играете на обновен стадион. а при нас няма изгледи скоро да се върнем на нашия, а това предполагам че ще е голяма пречка да атакуваме А група
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: