Хубчев: Отборът върви към подобрение във всеки изминал мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
13:26 / 01.09.2011
3809
"Старанието, което положиха момчетата в мача срещу Сливен може само да ме радва, създадохме доста положения за гол, но за жалост не можахме да ги реализираме. Като цяло отбора върви към подобрение във всеки изминал мач", заяви наставикът на Ботев Петър Хубчев на днешната пресконференция на отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"За съжаление Николай Манчев почуства болки в старата контузия в една от тренировките през седмицата и преценихме, че е по-добре да спре за да не са усложнят нещата. Той със сигурност пропуска мача в Поморие", каза още Хубчев. 

Треньорът на "канарчетата" също така добави: "Все още няма ясното около жълтата карта на Даниел Божков. Всичко е възможно да стане на часове или обаждане от УЕФА".

"Илиян Марчев и Свилен Щерев направиха една тренировка с нас, но периода е такъв, че трудно от една, две, три тренировки ще придобием кой знае каква представа за такива млади момчета", спозели специалиста.

"Стефан Киков тренира от вчера с нас. Киков има известен опит в "А" и "Б" група ще видим какво е неговото състояние. Хубавото при него е, че е свободен агент и може да бъде картотекиран по всяко време, стига ние да преценим, че ще помогне на отбора", завърши Хубчев.

 

 



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).