Ботев може да гостува на Поморие на стадион "Лазур"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
15:02 / 29.08.2011
9056
Двубоят "Черноморец" Поморие - "Ботев" Пловдив може да се играе на стадион "Лазур" в Бургас, съобщиха от пресслужбата на клуба. Причината е в прекалено малките трибуни на съоръжението в Поморие и опасенията, че те няма да са достатъчни да поберат желаещите да гледат мача. Ръководствата на двата клуба обмислят най-приемливия вариант за провеждане на срещата.

Притесненията са свързани главно с големия брой бултраси, които се очаква да подкрепят "канарите" край морето. Стадионът в Поморие разполага само с една трибуна, която трудно ще стигне за "жълто-черното" присъствие, а нещата стават още по-сложни с отделянето на задължителната буферна зона.

Очаква се най-късно в сряда да стане ясно къде ще се играе мачът. Ако все пак той остане в Поморие, Петър Хубчев ще премести последните тренировки през седмицата на стадион "Беркут" в Брестник, за да свикнат футболистите с изкуствената настилка, с каквато е покрит терена на "Черноморец".



Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).