Сержиньо и Йошев в групата на Локо за мача с Калиакра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:58 / 27.08.2011
4941
Наставникът на Локомотив Драган Канатларовски направи две промени в групата си, за предстаящия мач срещу Калиакра Каварна. Македонският специалист включи в разширения състав изтърпяващия наказание срещу Черноморец Сержиньо и защитникът Ангел Йошев. Двамата заменят освободените Габор Ерош и Дарио Захора.

Междувременно днес и утре продължават записванията за екскурзия. От фенклуба на "черно белите" призоваха привържениците да си закупят билети за мача от фен-магазина на Лаута, за да се избегнат опашките по входовете на стадион "Берое". Билетите ще се продават в магазина днес до 18 часа и утре между 11 и 15 часа.

Ето и групата на Локо за мача с Калиакра:

Дино Шеремет, Флориан Лучини, Джереми Родригес, Ангел Йошев, Мартин Кавдански, Юнес Бенжелюн, Пабло Кампагнучи, Михаил Венков, Валери Георгиев, Сержиньо, Ненад Лукич, Йордан Тодоров, Драги Коцев, Христо Златински, Даксон Да Силва, Любомир Витанов, Здравко Лазаров, Базил дьо Карвальо.

 



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).