Куп пропуски лишиха Локомотив от победа в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (88)
21:48 / 20.08.2011
12440
Локомотив загуби с 0:2 визитата си на Черноморец - Бургас. Пловдивчани бяха по-добрия отбор на терена, но пропуските от страна на футболистите в "черно бяло" повлияха в резултата на срещата. Двата отбора заложиха на офанзивна схема на игра и се получи един зрелищен двубой изпълнен с много голови положения.

Още в самото начало Локо бе много близо до откриването на резултата. Христо Златински отправи много силен шут към вратата на Черноморец, но топката нацели страничната греда. В 30-ата минута домакините изленаха напред в резултата с гол на Жужу. Алжирецът направи самостоятелен пробив от центъра на терена елиминира отбраната на гостите и с хубав шут по земя не остави никакъв шанс за реагиране на вратаря на Локомотив Флориан Лучини. След гола пловдивчани създадоха няколко чисти голови положения за реализиране до почивката, но Здравко Лазаров и Христо Златински профукаха 100% сигурни попадения излизайки очи в очи със стража на бургазлии Стоян Колев. В самия край на полувремето Валери Георгиев също бе много близо до гол. Халфа отправи много хубав шут от около 25 метра, но ударът му се удари в напречната греда.

През втората част наставника на "черно белите" направи рокади в състава си пускайки в игра Дарио Захора и Даксон Да Силва, който направи повторен дебют с фланелката на Локомотив. В 60-ата минута именно бразилеца изведе на стрелкова позиция Базил дьо Карвальо, но ударът на нападателя бе отразен от вратаря Стоян Колев.

В 70-ата минута Любомир Витанов направи груба грешка в центъра на терена, след като тръгна да се лъже с нападателя на Черноморец Жужу, който успя да отнеме топката от Витанов и с много хубав изстрел вкара красиво попадение във вратата на Локомотив за крайното 2:0.

В следващия четвърти кръг Локомотив се изправя срещу Калиакра в Пловдив. 

 



Виж коментарите (88)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).