Дафчев под въпрос за мача с Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:09 / 13.08.2011
2464
Плеймейкърът на Локомотив Сф Марчо Дафчев ще бъде до последно под въпрос за днешния мач с адашите от Пловдив. Опитният халф доскоро имаше проблеми, като започна сред титулярите срещу ЦСКА. Той обаче отново получи болки и беше заменен през второто полувреме.За момента Дафчев не е готов за пълни 90 минути, като получи почивка през седмицата. В тима обаче всички се надяват той да превъзмогне проблемите и да може да играе.

 

Най-вероятно Дафчев ще започне като резерва, но със сигурност ще влезе на терена, особено при негативен резултат за гостите. Вместо него, в центъра на терена треньорът Диян Петков ще разчита на тройката Иво Иванов-Румен Горанов-Коста Янев, които ще трябва да се борят с халфовете на Локо Пд. От тримата най-вероятно Янев ще бъде натоварен с по-офанзивна роля и ще трябва да гради играта на столичните жепейци.

Източник: в. „7 дни спорт"



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).