Георги Марков: И да паднем от Локомотив Пд, няма да е фатално

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:03 / 12.08.2011
2880
"И да паднем от Локомотив Пловдив, няма да е фатално. После може пък да бием в 10 поредни мача. Нищо не се знае. Има още цели 29 кръга", заяви спортният директор на Локо София Георги Марков.

"Локомотив Пловдив се представи много добре срещу Лудогорец и мисля, че дори несправедливо им беше отнета победата. Както всеки мач, очаквам победа. Надявам се да играем хубав футбол. Нямаме проблеми с други играчи освен с двамата централни защитници Савич и Дяков. В първия кръг изпуснахме да вземем точки, за което малко съжалявам. Радостно за нашия тим е, че от мач на мач играем все по-добре. Отборът започва да се сработва, което е хубаво. Мисля, че точно тази несработеност ни попречи в Европа. За момента обаче Локомотив София е отборът с най-много изиграни срещи", добави шефът на железничарите.

"Имаме желание да привлечем още някой и друг офанзивен футболист. Също така, ако получим оферта за наш играч, ще я разгледаме и няма да му създаваме пречки, ако иска да си тръгне", допълни Марков. Той каза още, че ръководството застава твърдо зад Диян Петков, и за пореден път отхвърли слуховете за негова евентуална смяна при загуба на "Лаута".

"Не сме си и помисляли за смяна на треньора. Диян Петков свърши много работа, откакто пое тима, и сме му дали пълен картбланш", завърши спортният директор на червено-черните.

Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).