Маричанки започнаха подготовката без нови попълнения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:56 / 11.08.2011
921
Без нови попълнения започна същинската част от лятната предсезонна подготовка на волейболистките на "Марица".

Старши-треньорът на вицешампионките Иван Петков събра маричанки за първа тренировка още в понеделник, но тогава в тренировките не се включиха националките Ивелина Монова и Цветелина Николова, които са на подготовката с държавния ни тим за Европейското първенство в Италия и Сърбия. Тогава ги нямаше и 5-те момичета от "Марица", включени в девическия национален отбор на България, които бяха ангажирани за двете контроли срещу Мексико в София.

От вчера 33-годишният наставник вече може да разчита на всички свои възпитанички, с изключение на Монова и Цвети Николова.

Посрещачката Диана Малинова също започна подготовка с тима, въпреки натоварената си програма от международните турнири по плажен волейбол. Тези дни Дида ще отделя време да тренира и младата двойка по бийч волей Ани Христова-Дани Найденова, които се готвят за нов силен турнир.

С отбора тренира и разпределителката Анелия Минчева, но тя чака трансфер във Франция или в Белгия.

Всъщност повечето маричанки не са спирали тренировки през лятото и са поддържали спортна форма. Сега обаче заниманията вече ще бъдат по-сериозни и съобразени с подготовката за новия сезон.

Волейболистките на "Марица" тренират на две групи на клубната си база в парк "Лаута". Сутринта се подготвя основният състав, а следобед - момичетата от девическия отбор на клуба.

В първите дни от подготовката "жълто-сините" ще наблегнат повече на общофизическата подготовка и на силовите упражнения.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 15
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).